Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu)
Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 isim patlıcan (isteğe nazaran artirilabilir)
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı mısır unu
- Biraz sıvı yağ
Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcanları yeterlice soyalım.
- Soyulan patlıcanları taban kısmından ayirmadan 3 eşite bölelim.
- Tuzlu suda bekletip yeterlice yıkayıp kurulayın.
- Önce çırpılmış yumurtaya sonra mısır ununa bulayalim.
- Bol kızgın yağda kızartalım.
Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









