Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu)

Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 isim patlıcan (isteğe nazaran artirilabilir)
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı mısır unu
  • Biraz sıvı yağ

Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanları yeterlice soyalım.
  2. Soyulan patlıcanları taban kısmından ayirmadan 3 eşite bölelim.
  3. Tuzlu suda bekletip yeterlice yıkayıp kurulayın.
  4. Önce çırpılmış yumurtaya sonra mısır ununa bulayalim.
  5. Bol kızgın yağda kızartalım.

Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dürümcülere Taş Çıkaracak Evde Hatay Usulü Tavuk Döner Tarifi (Videolu)
Pişmaniye Kurabiye
2 Renkli Tatlı
Salçalı Yumurta
Somun Ekmekte Yumuşacık Tavuk Tantuni
Kıymalı Kaşarlı Sarma Börek
Hdabla | © 2025 |