2 Renkli Tatlı

2 Renkli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket yulaflı bisküvi
- 5 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket vanilin
- 80 gram bitter çikolata ( yarım su bardağı soğuk su yarısına ekleyeceğiz )
2 Renkli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküvileri robottan geçirelim.
- Süt ,şeker, nişasta ,yumurta güzelce karıştıralım, kaynayana kadar pişirelim .
- Kaynadıktan sonra vanilin ve tereyağ ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
- Kremayı 2 eşit kesime bölelim, bir yarısı sade öbür yarısına bitter çikolatayı ve soğuk suyu ekleyip karıştıralım.
- Kaselerimize evvel sade krema daha sonra bisküvi ve üstüne çikolatalı kremayı döküp düzeltelim.
- En az 2 saat dolapta bekletelim.
- Servis öncesi fındık ceviz çilek ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌺.
2 Renkli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



