2 Renkli Tatlı

2 Renkli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket vanilin
  • 80 gram bitter çikolata ( yarım su bardağı soğuk su yarısına ekleyeceğiz )

2 Renkli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri robottan geçirelim.
  2. Süt ,şeker, nişasta ,yumurta güzelce karıştıralım, kaynayana kadar pişirelim .
  3. Kaynadıktan sonra vanilin ve tereyağ ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
  4. Kremayı 2 eşit kesime bölelim, bir yarısı sade öbür yarısına bitter çikolatayı ve soğuk suyu ekleyip karıştıralım.
  5. Kaselerimize evvel sade krema daha sonra bisküvi ve üstüne çikolatalı kremayı döküp düzeltelim.
  6. En az 2 saat dolapta bekletelim.
  7. Servis öncesi fındık ceviz çilek ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌺.

2 Renkli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Browni Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadayıflı, Portakallı Muhallebi
Karışık Salata
Çilekli Ve Karanfilli Ev Yapımı Limonata
Tavada Pırasalı Mısır Ekmeği
İpeksi Tiramisu (Borcamda)
General Tso (Şahane Soslu Tavuk)
Hdabla | © 2025 |