Patlıcan Kızartması

Patlıcan Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 yumurta
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Patlıcan Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanları sapını koparmadan alacalı soyalım. Kaynamış suyun içine tuz atıp 5 dk patlıcanları haşlayalım.
  2. Suyunu düzgünce süzdürüp çırpılmış yumurtaya bulanıp mısır ununa bulanır. Sıvı yağda kızartılır.

Patlıcan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Tava (Videolu)
Çilekli Beyaz Çikolatalı Rulo Pasta
Köfteli Patates
Krep Gözleme
Vinegret Salata Sosu
Cup Cake Kuru Meyveli
Hdabla | © 2025 |