Patlıcan Kızartması

Patlıcan Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 yumurta
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Patlıcan Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanları sapını koparmadan alacalı soyalım. Kaynamış suyun içine tuz atıp 5 dk patlıcanları haşlayalım.
  2. Suyunu düzgünce süzdürüp çırpılmış yumurtaya bulanıp mısır ununa bulanır. Sıvı yağda kızartılır.

Patlıcan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anne Keki
Çikolatalı Pamuk Muffin
Soslu Yumurta (Kahvaltıların Vazgeçilmezi Olmaya Geldi)
Beyaz Çikolata Soslu Profiterol
Restoran Usulü Mevsim Salata (Özel Sosuyla)
Tahinli Ekmek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet