Patatesli Yemek

Patatesli Yemek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk soğan
  • 5 yada 6 adet kemikli et
  • 3 tane patates
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım tatlı kaşığı nane
  • 2 su bardağı su

Patatesli Yemek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kemikli eti güzelce haşlayın ,ben bu evrede düdüklü kullandım haşladığınız suyu dökmeyin. daha sonrası için lazım olacak.
  2. Patatesleri yemeklik doğrayın.
  3. Daha sonra uygun bir tencereye sıvı yağ ,soğanı ve alın soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun, sonra salçayı ek edin, biraz daha kavurun.
  4. Sonrasında dilimlediğiniz patatesleri de ek edin ve kavurun haşlanmış olan eti de az biraz kavurduktan sonra üzerini geçecek kadar etin suyundan kanun tuzunu ve nanesini ekleyerek pişmeye bırakın.
  5. Patatesler pişince yemeğiniz hazır demektir afiyet olsun.

Patatesli Yemek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ev Yapımı Nugget
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Mücver
Zerdeçallı Nohutlu Pilav
Ramazan Pidesi (Susamlı Pide)
Acılı Ekşili Meksika Salatası
Tavuk Baget (Tom ve Jerry’nin Meşhur Tavuk Bageti)
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.