Patatesli Yemek

Patatesli Yemek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk soğan
- 5 yada 6 adet kemikli et
- 3 tane patates
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım tatlı kaşığı nane
- 2 su bardağı su
Patatesli Yemek Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kemikli eti güzelce haşlayın ,ben bu evrede düdüklü kullandım haşladığınız suyu dökmeyin. daha sonrası için lazım olacak.
- Patatesleri yemeklik doğrayın.
- Daha sonra uygun bir tencereye sıvı yağ ,soğanı ve alın soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun, sonra salçayı ek edin, biraz daha kavurun.
- Sonrasında dilimlediğiniz patatesleri de ek edin ve kavurun haşlanmış olan eti de az biraz kavurduktan sonra üzerini geçecek kadar etin suyundan kanun tuzunu ve nanesini ekleyerek pişmeye bırakın.
- Patatesler pişince yemeğiniz hazır demektir afiyet olsun.
Patatesli Yemek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
