Patates Kızartması

Patates Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patates
  • Sıvıyağ
  • İstediğin baharatlar tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Pul biber
  • Kekik
  • Yanına yoğurt

Patates Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel patatesleri soyup dilimliyoruz.
  2. Sonra baharatlarını ,yağını koyup karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra 250 derecede olan fırına atıyoruz.
  4. Pişdikten sonra tabağa alıp yanına yoğurt koyuyoruz.Afiyet olsun 🎀🌸😋.

Patates Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nal Kurabiye
Cam Gibi Karameliyle Trileçe Tarifi (Videolu)
Köfte Tarifi
Orman Meyveli Crumble Kek
Gebeler İçin Bebeğe Kilo Aldırıcı Salata
Diyete Uygun Karalahana Sarması
Hdabla | © 2025 |