Köfte Tarifi

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 600-700 gram kıyma
  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı su
  • 1 çay bardağı galeta
  • Hazır köfte baharatı
  • Karabiber (köfte baharatının içinde var lakin ben fazla sevdiğim için ekledim)

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçler karıştırma kabına alınır güzelce yoğurulur.
  2. Şekil verilip 30 dk dolapta dinlendirilir.
  3. Daha sonra bol yağda kızartılır.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Etli Taze Fasülye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antep Ekişili Köfte
Muhammara
Lezzetli Yumuşak Orta Boy Pizza
Ekşili Köfte
Zeytinyağlı Sarma (Videolu)
Vişneli Yaprak Sarma (Osmanlı’dan Yadigar)
Hdabla | © 2025 |