Patates Cipsi

Patates Cipsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Patates Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabuğunu soyduğumuz patatesleri yıkıyoruz, çok ince yuvarlak yuvarlak kesip (ben patates soyacağı ile kestim çok hoş ve ince oldu) suda 5 dk bekletiyoruz.
  2. Ardından patatesleri bir havluyla kurulayıp, kızgın yağın içine atın 2 dk sonra yağın içinden alın çıtır patates cipsiniz kazır isterseniz baharatla karıştırıp, yiyebilirsiniz. Afiyet olsunn:)🎀🐣

Patates Cipsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Yeşil Mercimek (Kara Şimşek)
Tavuk Tantuni
Ispanaklı Pasta
En Basit Ice Tea
Sebzeli Tavuklu Yoğurt Çorbası
Hamburger Menü (Karamelize Soğanlı)
Hdabla | © 2025 |