Pastane Usulü Supangle

Pastane Yolu Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 adet yumurt sarısı
- 150 gram bitter çikolata (2.5 paket)
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 çay bardağı buzlu soğuk su
Pastane Tarzı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kakao, tozşeker ve unu tencereye alıp karıştıralım.
- Süt ve yumurta sarılarını ekleyip daima karıştırarak pişirelim.
- Kaynadıktan sonra altını kapatıp çikolataları ve tereyağını ekleyelim, güzelce karıştıralım.
- Supangleyi oda sıcaklığına gelene kadar kabuk tutmaması için birkaç dakika çırpalım.
- Ardından 1 çay bardağı soğuk suyu tatlımıza dökelim (buzları gelmesin).
- Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpalım.
- Kaselere bölüştürelim ve güzelce soğumaları için buzdolabına kaldıralım. Afiyet olsun ☺️.
Pastane Yöntemi Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
