Pastane Usulü Supangle

Pastane Yolu Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 adet yumurt sarısı
  • 150 gram bitter çikolata (2.5 paket)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay bardağı buzlu soğuk su

Pastane Tarzı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kakao, tozşeker ve unu tencereye alıp karıştıralım.
  2. Süt ve yumurta sarılarını ekleyip daima karıştırarak pişirelim.
  3. Kaynadıktan sonra altını kapatıp çikolataları ve tereyağını ekleyelim, güzelce karıştıralım.
  4. Supangleyi oda sıcaklığına gelene kadar kabuk tutmaması için birkaç dakika çırpalım.
  5. Ardından 1 çay bardağı soğuk suyu tatlımıza dökelim (buzları gelmesin).
  6. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpalım.
  7. Kaselere bölüştürelim ve güzelce soğumaları için buzdolabına kaldıralım. Afiyet olsun ☺️.

Pastane Yöntemi Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuklu Çöp Şiş
Karaköy Poğaçası
Fırında Sebzeli Tavuk Schnitzel
Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı)
Soslu Ve Tavuklu Göbek Marul Salatası
Pekmezli Doğrama Turşu
Hdabla | © 2025 |