Pastane Usulü En Nefis Supangle

Pastane Tarzı En Nefis Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt (200 ml olan bardağı kullandım)
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı tepeleme kakao
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 1 paket (200 ml) krema
  • 80 gram sütlü çikolata
  • Yarım çay bardağı soğuk su

Pastane Yordamı En Nefis Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, krema, şeker, kakao, nişastayı tencereye ekleyip, daima karıştırarak pişirelim. Ağırlaşınca ocağın kapatalım.
  2. Sıcakken çikolatayı ekleyip karıştırarak eritelim.
  3. Bu etapta ben tencereden çırpacağım kaba döküyorum. Soğuk suyu ekleyerek (suyu denetimli ekleyelim her çay bardağı farklıdır) mikserle güzelce çırpıyoruz.
  4. Kıvamına kaşığın ardını supangle’ye batıralım. Akmıyorsa kıvamı tamdır. Ölçülerle tam oluyor esasen.
  5. Kapta olan supangleyi çabucak kaselere dökmüyoruz ki kabuklanma olmasın. Soğuyana kadar orta ara karıştıralım. Büsbütün soğuyana kadar kaselere dökmeyelim.
  6. Soğuyan supangleyi kaselere paylaştıralım. Üzerlerini kapatıp buzdolabına kaldıralım. Sonraki günü daha lezzetli oluyor 🥰 afiyet olsun 🫶.

Pastane Yordamı En Nefis Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Ballı Kefir( 12+ Ay)
Labneli Ispanaklı Kıyır Poğaça
Kolay Poğaça
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Mahlepli Tuzlu Kurabiye
Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna
Hdabla | © 2025 |