Papaz Yahnisi

Papaz Yahnisi Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuşbaşı et
- 25 adet arpacık soğan
- 6 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 adet rendelenmiş domates
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kimyon
Papaz Yahnisi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce tereyağ ve zeytinyağı eritilir.
- Kuşbaşı etler ek edilir ve suyu çekinceye kadar pişirilir.
- Soğanlar ve ince kıyılmış sarımsaklarla sotelenme devam eder.
- Domates rendesi ve salça ek edilerek, karıştırılır.
- Üzerine sirke, tüm baharatlar eklenir.
- Üzerini geçecek kadar sıcak su ek edilir. Yarım saat pişirilir.
Papaz Yahnisi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



