Papaz Yahnisi

Papaz Yahnisi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 25 adet arpacık soğan
  • 6 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 adet rendelenmiş domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kimyon

Papaz Yahnisi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce tereyağ ve zeytinyağı eritilir.
  2. Kuşbaşı etler ek edilir ve suyu çekinceye kadar pişirilir.
  3. Soğanlar ve ince kıyılmış sarımsaklarla sotelenme devam eder.
  4. Domates rendesi ve salça ek edilerek, karıştırılır.
  5. Üzerine sirke, tüm baharatlar eklenir.
  6. Üzerini geçecek kadar sıcak su ek edilir. Yarım saat pişirilir.

Papaz Yahnisi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kestaneli Pilav
Sütlaç
Çiğ Köfte Tadında Mercimekli Köfte
Elmalı Kurabiye
Diyete Ozel Bulgur Mantisi
Tam Ölçülü Krep
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet