Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağından bi tık fazla un
  • Yarım paket kabartma tozu

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpın.
  2. Sonra sütü ekleyin akabinde vanilyayı.
  3. Sonra kabartma tozunu una karıştırıp, unu ekleyin güzelce çırpın.
  4. Ters düz halde pişirin ben makina kullandım siz tavada da yapabilirsiniz afiyet olsunn.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salatalık Turşusu
Elma Şekilli Kurabiye Tarifi (Videolu)
Haşhaşlı Tarçınlı Çörek
Et Kavurma Tarifi
Tavuk Şiş
Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |