Et Kavurma Tarifi

Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg kuşbaşı et
- 1 adet kuru soğan
- Tuz
- Sıvı yağ
Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle etimizi süzgece alalım ve üzerine tuz serpip elimizle ovarak düzgünce yıkayalım ve süzelim daha sonra etimizi düdüklü tencereye alalım ve tuz ekleyip, kendi suyunda pişirelim.
- Piştikten sonra diğer bir tencereyi ocağa alalım içine sıvı yağ ekleyelim ve pişen etimizi ekleyip 1-2 tıp karıştıralım ve yemeklik doğradığımız soğanları ve tuzu da ekleyip karıştıralım ve kapağını kapatalım.
- Yaklaşık 5 dk daha pişirip ocaktan alalım. Pirinç pilavı 🍚 ve ayran eşliğinde sıcak servis edebilirsiniz.
Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





