Pancarlı Karnabahar Turşusu

Pancarlı Karnabahar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pancar
  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet limon
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 5 adet limon tuzu

Pancarlı Karnabahar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı küçük küçük modüllere ayırıp bir kap içerisine alalım ve üzerine sıcak su döküp biraz bekletelim.
  2. Pancarın kabuğunu soyalım istenilen boyutta doğrayıp tencereye alalım.
  3. Üzerine su ek edip kaynamaya bırakalım kaynadıktan sonra karnabaharın suyunu süzüp pancarlara ek edelim.
  4. Diğer malzemeleride ek edip istenilen yumuşaklığa gelene kadar kaynatalım.

Pancarlı Karnabahar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mısır Unlu Ekmek
5 Dakikada Acuka (Kahvaltılık Sos)
Ağlayan Pasta
Karaköy Poğaçası ( Puf Puf Yumuşacık, En Lezzetli Haliyle)
Mayasız Pişi
5 Dakikada Baton Bisküvi Tatlısı
Hdabla | © 2025 |