Pancarlı Karnabahar Turşusu

Pancarlı Karnabahar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet pancar
- Küçük uzunluk karnabahar
- 1 adet limon
- 3 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı sirke
- 5 adet limon tuzu
Pancarlı Karnabahar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı küçük küçük modüllere ayırıp bir kap içerisine alalım ve üzerine sıcak su döküp biraz bekletelim.
- Pancarın kabuğunu soyalım istenilen boyutta doğrayıp tencereye alalım.
- Üzerine su ek edip kaynamaya bırakalım kaynadıktan sonra karnabaharın suyunu süzüp pancarlara ek edelim.
- Diğer malzemeleride ek edip istenilen yumuşaklığa gelene kadar kaynatalım.
Pancarlı Karnabahar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




