Pancar Tarator

Pancar Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 şeker pancarı
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 kepçe dolusu yoğurt (suyunu süzdürerek kullanın )
  • Yarım çay bardağı mayonez
  • 3 diş sarımsak

Süslemek için ;

  • Portakal ve ceviz

Pancar Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabuklarını soyduğumuz pancar ve havuçları rendeleyip iki yemek kaşığı yağ ile soteliyoruz.
  2. Havuç ve pancarlar solunca altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
  3. Bu sırada bir bez torbasında suyunu süzdürdüğümüz yoğurda, mayonez, sarımsak ve tuzu ekleyip karıştırıp pancar ve havucu ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Ben portakalı halka halka kesip taratoru üstüne koyup servis yapıyorum ,dilerseniz tabi küçük kaselerde yapabilirsiniz.

Pancar Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeker Pare
Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tarifi Yulaflı
Karamel Soslu, Biskivili Latteli Pasta
Portakallı Anne Keki
Sebzeli Cupra
Hurmalı, İncirli Ve Cevizli Toplar
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet