Pancar Salatası

Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük pancar
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dere otu
  • Yarım demet nane
  • 2 tane nar
  • 1 ekşi yeşil elma
  • Ceviz

Sosu için:

  • Yarım limon
  • Nar ekşisi
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancar küp küp doğranıp yumuşayana kadar haşlanır.
  2. Nar ayıklanır.
  3. Elma soyulur küp küp doğranır.
  4. Yeşillikler ölçüsüz doğranır.
  5. Bütün materyaller karıştırılarak servis edilir.

Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazan Ṣerbeti/üzüm Ṣerbeti
Bisküvi Tadında Şeftali Soslu Kek
Nefis Bisküvili Latte Pasta (Videolu)
Fırın Patatesli Doyurucu Salata
Karamelize Soğanlı Kereviz
Annemin Nevzine Tatlısı
Hdabla | © 2025 |