Kereviz Dolması

Kereviz Dolması Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kereviz
  • 1 bardak bezelye
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı un
  • Zeytin yağı
  • 3 adet portakal suyu
  • Limon
  • Tuz

Kereviz Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizlerin kavuklarını soyduktan sonra 2 ye kesin ve içini oyun, limonlu suda bekletin.
  2. Bezelye, patates, havuç bunları güzelce pişirin.
  3. 1 kaşık unu zeytin yağıyla kavurun, soğanı ekleyin, kavurun.
  4. Ardından öbür pişirdiğiniz materyalleri ekleyin, en son portakal suyunu ve tuzunuda ekledikten sonra kerevizlerin içine materyallerden bölüştürün.
  5. Kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
    Afiyet olsun.

Kereviz Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çatal Kurabiye
Balkabağı Çorbası
Ramazan Pidesi
Et Sote
Yoğurtlu Patates Salatası (Videolu)
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2025 |