Palamut Tava

Palamut Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 palamut (dilediğiniz üzere dilimlenmiş ya da fileto)
  • 1 adet büyük soğan
  • 1 adet limon
  • 8-10 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Palamut Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağlanmış tavaya balığı dizin biraz pişirin.
  2. Doğranmış soğanları, dilimlenmiş limonu ve baharatları ekleyin pişirmeye devam edin.
  3. Soğanlar yumuşayınca tavanın kapağını aralayın ki suyu uçsun soğanlar biraz karamelize olsun.

Palamut Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

3 Renkli Pasta
Kabarcık
Kaymaklı Yoğurt
Gigi Hadid Makarnası
Muhallebili Çikolata Soslu Pasta
Kefirli Smoothie (Videolu)
Hdabla | © 2025 |