Paçanga Böreği (5 Dakikada)

Paçanga Böreği (5 Dakikada) Tanımı İçin Malzemeler
- 70 gr çemensiz pastırma (küçük küçük ayrılmış)
- 1 adet domates (küp küp doğranmış)
- 2 adet sivri biber (ince ince halka halka doğranmış)
- Yeteri kadar kaşar peyniri (rendelenmiş)
- 1 adet böreklik yufka
Kızartmak için;
- Ayçiçek yağı
Paçanga Böreği (5 Dakikada) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Malzemeler kişi başına nazaran ayarlanır. 2 kişi için 1 yufka, 2 sivri biber, 1 domates, 70 gram pastırma kullandım. Kaşar peyniri yoksa tost peyniri de kullanılabilir.
- Yufka evvel 4 e sonra 8 eşit kesime bölünür üçgen halinde.
- Malzemeler bir kapta karıştırılır, yufka içine konulur.
- Tava ısıtılır. Bol yağ konulur, kızdırılır. Kızgın yağda gerili önlü kızartılır. Kağıt üzerine alınır fazla yağını çekmesi için. Servis edilir. Afiyet olsun 🩷
Paçanga Böreği (5 Dakikada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








