Yulaf Lapası

Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince yulaf
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • Dilediğimiz meyveler

Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulaf, süt ve tarçın kısık ateşte pişirilir .
  2. Ilıyınca içine bal eklenir güzelce karıştırılır .
  3. Ben içine kırmızı meyvelerle püre yaptım rengi pembe oldu akabinde kaseye aktardım.
  4. Meyveler ,fıstık ezmesi ve chia tohumu ile süsledim 🪽.

Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cream Puff Tarifi (Pastaneden Farksız)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Badem Kurabiye
Anne Köftesi
Kahvaltılık Süt Kaymağı
Fırında Soğanlı Patates Cipsi ve Yoğurt Sosu
Rulo Pasta Tarifi (Videolu)
Supangle
Hdabla | © 2024 |