Paçanga Böreği

Paçanga Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • Pastırma (70 gr) 18 adet dilimli
  • 3 adet kapya biber
  • 5 adet yeşil biber
  • Rendelenmiş mozzeralla ya da kaşar peyniri
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı galeta unu
  • 3 adet yufka
  • Ayçiçek yağı

Paçanga Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri ince ince doğrayın. Yağlanmış tavada orta pişmiş kıvamda olana kadar kavurun.
  2. Yufkaları 4 eşit üçgen kesim olacak biçimde kesin. Geniş kısmına biber harcını üzerinde doğradığınız pastırmayı ve en son rendelenmiş kaşar peynirini koyun. Yanlardan kapatıp, sarın. Yufkanın açılmaması için en ucunu suya batırabilirsiniz.
  3. Hazırladığınız paçangaları evvel yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Evvelden ısıtılmış yağlı tencerede, kızartın. Afiyet olsun.

Paçanga Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ağlayan Pasta
Fit Cookie (Çilekli Ve Kakaolu)
Çemen (Kahvaltıya 5 Dakikada Şahane Bir Lezzet)
Damla Çikolatalı Pankek
Kırmızı Pancarlı Lahana Salatası
Etli Nohut Yemeği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet