Otur Fatma Tatlısı (Nazlı) (Kocaeli)

Otur Fatma Tatlısı (Nazlı) (Kocaeli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 su bardağı buğday unu
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı karbonat

Otur Fatma Tatlısı (Nazlı) (Kocaeli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba evvel yumurta ve tozşekeri koyup iki dakika mikserle çırpın.
  2. Sonra başka materyalleri ekleyin ve birkaç dakika bütün gereçleri mikserle çırpın.
  3. Yağlı kağıt serilmiş 26 santimlik fırın tepsisine hamuru yayın.
  4. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında kekin üzeri kızarana kadar pişirin.
  5. Kek piştikten sonra 30 dakika ılımaya bırakın.
  6. Kek ılıyınca servis tabağına alabilirsiniz.Afiyet olsun.

Otur Fatma Tatlısı (Nazlı) (Kocaeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep Pasta
Zeytinyağlı Bezelye
Evde Pratik Peynirli Pide Tarifi
Nohut Köftesi (Falafel)
İçi Dolu Balparmak Tatlısı
Lazanya
Hdabla | © 2025 |