Otlu Krep

Otlu Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet l uzunluk yumurta
  • 5 gram tuz (1 çay kaşığı)
  • 185 gram dinkel unu (1,5 çay bardağı)
  • 40 gram yeşillik (maydanoz+dere otu)
  • 400 ml süt

Otlu Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yeşillikler hariç tüm gereç karıştırılır. Son olarak yeşillikler eklenir ve tekrar karıştırılır.
  2. Yapışmayan bir tava bir peçeteye damlatılan yağ ile yağlanır ve tava ısıtılır.
  3. 1 kepçe olacak halde tavaya dökülür yaydırılır.
  4. Tek tarafı piştikten sonra ortasına gelecek formda kaşar rendesi yahut istenilen materyaller konulur zarf üzere katlanır kare yapılır, tüm hamur bitene dek süreç tekrarlanır. Servise hazırdır.

Otlu Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kurabiye
Minik Kalıplarda Kek
Bıçak Tatlısı
Tavada Kazandibi
Hello world!
10 Dakikada Anne Kurabiyesi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet