Orman Meyveli Magnolia

Orman Meyveli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket eti burçak bisküvi
  • Orman meyvesi

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 Türk kahvesi fincanı mısır nişastası
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 adet vanilya
  • 1 kutu krema (200 ml)

Orman Meyveli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk iş olarak, 2 paket eti burçak bisküviyi rondoda çekin toz haline getirin.
  2. Süt, toz şeker, yumurta sarısı, mısır nişastası ve unu derin bir tencerede güzelce telle çırpın ve ocakta muhallebi kıvamı alana kadar pişirin.
  3. Şimdi muhallebi soğusun. Muhallebi soğuduktan sonra içine 1 kutu kremayı ve şekerli vanilini ekleyin telle güzelce karıştırın, homojen bir karışım olsun.
  4. Şimdi hepsini tüm malzemeyi birleştirme vakti. Bardakların en alt kısmına, yani tabanına çektiğimiz bisküvilerden 2 yemek kaşığı koyun.
  5. Üzerine muhallebiden 1’er kepçe koyup.
  6. Aralarına orman meyvesi ekleyelim.
  7. Üzerine tekrar 1 kaşık bisküvi ve tekrar puding koyun.
  8. Bu halde pudingi paylaştırıp, bitirin.
  9. Tatlının en üstünü de kalan bisküvilerinizi paylaştırarak kapatın.
  10. Tatlınızı bitirin. Buzdolabında 4-5 saat soğutup, soğuk soğuk servis yapın.

Orman Meyveli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Kurabiye (Bayatlamayan)
Köfteli Patates Paçası
Patlıcan Salatası
Alman Pastası
Frambuazlı Çıtır Sarma
Ayva Reçeli
Hdabla | © 2025 |