Orman Meyveli Dondurma (Ev Yapımı)

Orman Meyveli Dondurma (Ev Yapımı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı böğürtlen ( dondurulmuş)
  • 1 su bardağı çilek (dondurulmuş)
  • 1 su bardağı frambuaz (dondurulmuş) kremayı
  • Yarım limon suyu (isteğe bağlı)
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı krema

Orman Meyveli Dondurma (Ev Yapımı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Orman meyvelerini evvelden dondurucuda uygunca dondurulmuş olacak bu süreci daha evvelden de yapabilirsiniz.
  2. Dondurulmuş orman meyvelerini mutfak robotun içine alarak bir iki çeşit çekiniz.
  3. Sonra sırasıyla limon suyunu, sütünü, kremayı ekleyip güzelce çekiniz.
  4. Ara sıra robotu dinlendirin, kıvam aldıktan sonra bir kabın içine koyunuz.
  5. Bu halde dondurucuda 4 saat bekleniz, üstü buz tutmaması için yarım saatte bir karıştırınız.
  6. Servis esnasında ister külaha koyup, ister kaselere koyup servis edebilirsiniz.
  7. İsterseniz bir gün sonra tüketebillirsiniz. O vakit daha çok hoş oluyor.

Orman Meyveli Dondurma (Ev Yapımı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Puf Puf Kabaran Bebek Böreği
Bezirgani Mezeai
Balık Çorbası
Simit (Pastane Usulü)
Cheesecakeli Çörek
Zeytinyağlı Pırasa
Hdabla | © 2025 |