Omaç

Omaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Tereyağı
  • 1 adet yufka ekmek

Omaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamızı tereyağını yumurtayı yufka ekmeğimizi alıyoruz.
  2. Tavamızı ocağın üzerine koyuyoruz (ateş şimdilik yanmayacak).
  3. Yufka ekmeki küçük modüllere ayırıp küçük bir kaba boşaltıyoruz.
  4. Ocağı yakıyoruz ve tereyağını koyuyoruz ,tereyağı eriyince yufka ekmeklerini tavanın üzerine koyuyoruz ,ekmekler hafifçe kızarınca yumurtayı kırıp 5 dakika bekleyin sonra omaç hazır.

Omaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fesleğenli Domatesli Kuskus
Spoonful
Çiçek Poğaça
Babam Böyle Pasta Yapmayı Nerden Öğrendi Pastası
Pastane Usulü Tahinli Çörek (Klasik Lezzetin En Tatlı Hali) (Videolu)
Ağlayan Pasta
Hdabla | © 2025 |