Nohutlu Karnabahar

Nohutlu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 1 büyükçe kuru soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- Küçük bir kase haşlanmış nohut
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 5 yemek kaşığı zeytinyağ
- Yarım limon suyu
- Pulbiber
- Tuz
Nohutlu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı yıkayalım.
- Küçük modüllere ayıralım.
- Diğer tarafta tencereye kıymayı koyalım ,kavrulunca küçük doğradığımız soğanları ve havucu ekleyip kavuralım .
- Salçayı koyup bir iki çevirelim .
- Karnabaharı, küçük doğradığımız patatesi ve nohutu ,tuzu, biberi ekleyin.
- Bir iki çevirip üzerini geçmeyecek kadar kaynar su ekleyip ,yarım limon sıkıp pişirelim.
Nohutlu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










