Nohutlu Karnabahar

Nohutlu Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 büyükçe kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • Küçük bir kase haşlanmış nohut
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
  • Pulbiber
  • Tuz

Nohutlu Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı yıkayalım.
  2. Küçük modüllere ayıralım.
  3. Diğer tarafta tencereye kıymayı koyalım ,kavrulunca küçük doğradığımız soğanları ve havucu ekleyip kavuralım .
  4. Salçayı koyup bir iki çevirelim .
  5. Karnabaharı, küçük doğradığımız patatesi ve nohutu ,tuzu, biberi ekleyin.
  6. Bir iki çevirip üzerini geçmeyecek kadar kaynar su ekleyip ,yarım limon sıkıp pişirelim.

Nohutlu Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Poğaça
Bulut Yumurta Tarifi
Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)
Etli Topalak Yemeği
Çikolatalı Fit Çörek (Airfryer İle)
Doğal Ev Yapımı Pulbiber (Videolu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet