Nohut Ekmeği
Nohut Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı haşlanmış nohut
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı toz tarhana
- 1 şişe maden suyu
- 1 yemek kaşığı karnıyarık otu tohumu
- 1 yemek kaşığı keten tohumu
- 1 yemek kaşığı chia tohumu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
Nohut Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Nohut haşlanır.
- Bütün materyaller rondodan geçirilir.
- Yağlı kağıt serilmiş boton kalıba dökülür.
- Üzerine çörek otu serpilir.
- 200 derece evvelden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.
Nohut Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






