Nefis Taze Fasulye

Nefis Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo taze fasulye
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Baharatlar (tuz, pulbiber ve kırmızı toz biber)
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tane büyük domates
  • 1 yemek kaşığı domates sosu
  • 2 çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Nefis Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremizi en küçük ocağa koyalım. Tencereye tereyağını ve zeytinyağını alalım.
  2. Soğan ve sarımsağı dilimleyip, tencereye koyalım, güzelce kavuralım.
  3. Üzerine baharatları dökelim. Sizler damak zevkinize nazaran istediğiniz ölçüde koyabilirsiniz.
  4. 1 yemek kaşığı domates salçasını ve 1 yemek kaşığı domates sosunu dökelim.
  5. Üzerine 1 çay bardağı suyu dökelim. Biraz kaynayana kadar salçayı ezerek kavuralım.
  6. Sonrasında dondurucudan çıkardığımız taze fasulyeleri tencereye alıp üzerine 1 çay bardağı sıcak su ek edelim. Kendi suyu ile bir arada pişmeye bırakalım. Yanında ayran ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Beni takip etmeyi unutmayın.

Nefis Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü İşkembe
Gün Menüsü
Vitaminli Tavuk Çorbası
Muzlu Magnolia
Özbek Pilavı
Dana Ciğer Sote
Hdabla | © 2025 |