Nefis Kuymak

Nefis Kuymak Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 buçuk yemek kaşığı mısır unu
  • 1 su bardağı su
  • Tuz
  • Kolot peyniri

Nefis Kuymak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını ocakta eritin.
  2. Mısır ununu ekleyin ve rengi kahverengileşene kadar kavurun.
  3. Biraz tuzunu ekleyin.
  4. Bu esnada suyu ekleyin ve kıvam alana kadar karıştırın.
  5. Peynirleri küçük küçük doğrayıp içine atın eriyene kadar biraz karıştırarak pişirin. Afiyet olsunnn ❤️

Nefis Kuymak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Köz Biberli Domates Sos (Kahvaltılık Sos)
Dubai Çikolatası
Arpa Şehriye Pilavı (Tam ölçü)
İzmir Köfte
Kabak Tatlısı
Hdabla | © 2025 |