Muzlu Ve Çikolatalı Pratik Pasta

Muzlu Ve Çikolatalı Pratik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgunlaşmış muz
  • 100 gram sütlü çikolata

Üzeri için ;

  • Kakao
  • Fıstık

Muzlu Ve Çikolatalı Pratik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kabın içine muzları çatal yardımıyla ezelim.
  2. Ayrı bir yerde çikolataları benmari yolu eritelim.
  3. Ezmiş olduğumuz muzların içine eritmiş olduğumuz çikolataları da ekleyip güzelce karıştıralım.
  4. Yuvarlak yahut kare borcama yağlı kağıt koyalım ve bu karışımı dökelim.
  5. Derin dondurucuya koyalım, 1 saat kadar bekletelim.
  6. Donduktan sonra zıt çevirip üzerine kakao serpiştirip dilimleyip üzerine de fıstıkla süsleyip servis edelim.

Muzlu Ve Çikolatalı Pratik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Helva
Yeşil Mercimekli Kapya Biberli Erişte (Kendi Suyunda Miss)
Tutmaç Çorbası
Tam Kıvamında Mozaik Pasta
İrmikli Hindistan Cevizi Topları
Erişte (Videolu)
Hdabla | © 2024 |