Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım bardak süt (yoğurt, kefir vs [eğer süt tüketmiyorsanız] )
  • 1 yemek kaşığı çiya tohumu
  • 1 adet muzun yarısı

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu tabağa koyup kaşıkla bir hoş ezin ve sütü koyun, koyduktan sonra biraz karıştırıp püre haline getirin ve akabinde çiya tohumlarını içine döküp 10-15dk bekleyip yiyebilirsiniz.
  2. Hem diyet için tatlı gereksiniminizi karşılar hemde içindeki çiya tohumları sayesinde tok tutup kilo vermenize yardımcı olur. Afiyet olsun.

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındıklı Cup Tatlısı (Lezzetine Bayılacaksınız)
Portakal Pelteli Muhallebi
Kaşık Dökmesi (Pizza Tadında)
Çay Demlenene Kadar Hazır Dereotlu Peynirli Gevrek Pastane Poğaçası ( Videolu )
Fıstıklı Kurabiye
Yeşil Mercimek Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet