Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım bardak süt (yoğurt, kefir vs [eğer süt tüketmiyorsanız] )
  • 1 yemek kaşığı çiya tohumu
  • 1 adet muzun yarısı

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzu tabağa koyup kaşıkla bir hoş ezin ve sütü koyun, koyduktan sonra biraz karıştırıp püre haline getirin ve akabinde çiya tohumlarını içine döküp 10-15dk bekleyip yiyebilirsiniz.
  2. Hem diyet için tatlı gereksiniminizi karşılar hemde içindeki çiya tohumları sayesinde tok tutup kilo vermenize yardımcı olur. Afiyet olsun.

Muzlu Sütlü Çiya Tohumlu Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çok Pratik Arpa Şehriye Salatası
Patates Pastası
Köfte
Puf Poğaça ️
Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli)
Buzluk Böreği
Hdabla | © 2025 |