Köfte

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo dana kıyma
  • 1 adet büyük soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kimyon

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kıymamıza rendelenen soğanların suyu sıkılıp kıymaya karıştırılır.
  2. Yumurta ve galeta unuda eklenip yoğurulur.
  3. Sırasıyla biberler de küp küp doğranıp tuzu ve baharatları eklenir karıştırılır.
  4. Fırın kabımıza yağlı kağıt serilip hal verilip tepsiye dizilir 200 derece ısınan fırına köfteler pişene kadar bırakılır.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Malzemeli Kat Kat Börek
Kolay Çıtır Tavuk (Çıtır Çıtır Sulu)
Soğuk Baklava Çıtırr
Yoğurt Soslu Meyveli Kek Tarifi (Videolu)
Karışık Tarator
Mantar Soslu Köfte
Hdabla | © 2025 |