Muzlu Pudingli Kek

Muzlu Pudingli Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 adet yumurta
  • Yaklaşık 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Damak zevkine nazaran;

  • Ceviz
  • Damla çikolata

Üzeri için;

  • 1 su bardağı süt
  • Puding için 3,5 su bardağı süt
  • 1 paket muzlu puding
  • İsteğe nazaran hindistan ceviz

Muzlu Pudingli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ile yumurtayı bir kaba alıp köpürene kadar çarpıyoruz yahut mikserle sonradan başka sıvı materyalleri ekliyoruz.
  2. En son katı materyalleri ekleyip uygunca çırpıyoruz ki hoş pişsin kek olur pasta olur arkadaşlar size tavsiyem yaklaşık en az 5 dakika çırpın emin olun daha hoş olacaktır tatlılarınız.
  3. Sonra 180 derecede 20-25 dakika aralıkları ile pişiriniz.
  4. Kekiniz pişerken pudinginizi pişirin.
  5. Pişen kekinizin üzerine 1 bardak soğuk süt dökün akabinde ılıklaşmış pudinginizi döküp bir kaç saat dolapta dinlenmeye alınız.Şimdiden sıhhat ve afiyetle. :).

Muzlu Pudingli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Mercimek Çorba
Şeftalili Soğuk Limonata
Zeytinyağlı Barbunya
Meksika Fasulyeli Mercimekli Salata
Keşkek (Herse)
Anne Keki
Hdabla | © 2025 |