Muzlu Pankek

Muzlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 adet çatalla ezilmiş muz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 – 2 su bardağı un

Muzlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri mikserle yahut çırpıcıyla yeterlice çırpıyoruz.
  2. Sıvı yağ ezilmiş muz ve sütü de ekleyip çırpıyoruz.
  3. Un ,kabartma tozu ,vanilya, yavaş yavaş ekleyerek çırpıyoruz.
  4. Yapışmaz tavaya 1 yemek kaşığı(ölçü kaşığınız varda oda olabilir )dolusu döküp kısık ateşte gerili önlü pişiyoruz.Afiyet olsun.

Muzlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Üzümlü Borcam Keki
Kaşarlı Çubuk Pişi
Hindistan Cevizli Bisküvili Pasta (Videolu)
Fırından Patlıcan Kebabı Tarifi En Kolay Ve Lezzetli Yöntem (Videolu)
Fırında Patatesli Kaşık Dökmesi
Şekerpare
Hdabla | © 2025 |