Muzlu Pankek

Muzlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 adet çatalla ezilmiş muz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 – 2 su bardağı un

Muzlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri mikserle yahut çırpıcıyla yeterlice çırpıyoruz.
  2. Sıvı yağ ezilmiş muz ve sütü de ekleyip çırpıyoruz.
  3. Un ,kabartma tozu ,vanilya, yavaş yavaş ekleyerek çırpıyoruz.
  4. Yapışmaz tavaya 1 yemek kaşığı(ölçü kaşığınız varda oda olabilir )dolusu döküp kısık ateşte gerili önlü pişiyoruz.Afiyet olsun.

Muzlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Külahta Kek (40 Adet)
Mısır Gevrekli Kurabiye
Çikolata Soslu Kurabiye
Yeşil Zeytin Salatası (Videolu)
Ailecek İçilebilen Sütlü Brokoli Çorbası (Ben Bebeğim İçin Yaptım)
Elmalı Rulo Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet