Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı)
Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt (5 bardak)
- 100 ml krema ( yarım kutu)
- 4 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 paket bebe bisküvisi
- 4 adet muz
Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencereye süt un yumurta şeker hepsi katılıp karıştırılır ,kaynayıp yoğunlaşınca kutu krema ve vanilya eklenir ,pişen krema mikserle çırpılır. Soğumaya bırakılır.
- Üzeri streçlenir kabuk bağlanmasın diye.
- Bebe bisküvisi robotta çekilir, kavanozların alt tabanına katılır ,bisküvilerin üstüne krema katılır ,dilimlenmiş olan muzlarda eklenir .
- Muzların üzerine de krema katılır son olarak çekilen bisküvi katılır.
- 3-4 saat buzdolabında dinlendirilir.
- Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















