Muzlu Lorlu Kasık Dökmesi

Muzlu Lorlu Kasık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet muz
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı tuzsuz lor
  • 1 yemek kaşığı dolusu un
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Muzlu Lorlu Kasık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muzu çatalla eziyoruz üzerine yumurta koyup yeterlice, karıştırıyoruz sırasıyla tüm gereçler karıştırıyoruz.
  2. Tavayı yağlayıp bir tatlı kaşığı dolusu alıp tavaya döküyoruz, kısık ateşte üzeri göz göz oluncaya kadar pişiriyoruz, spatulayla zıt çevirip öteki tarafta pişiriyoruz. Bebişlere çocuklara afiyet olsun (lor kendi yaptığım dan ek ettim).

Muzlu Lorlu Kasık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Özbek Pilavı
Fırında Bamya
İki Renkli Pufuduk Muffin Kek
Sakallı Labneli Poğaça
Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Güzel Tercihim)
Tek Hamur 2 Çeşit Ekmek ( Normal – Zeytinli)
Hdabla | © 2024 |