Muzlu Kek

Muzlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane muz
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı süt tozunu
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Yarım tatlı kaşığı soda
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Muzlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muzu çatal kullanarak ezin .
  2. Daha sonra yumurta, şeker ve vanilyayı çırpın.
  3. Daha sonra un, süt tozu, kabartma tozu, soda ve tuzu ekleyin, karışana kadar tekrar çırpın.
  4. Son olarak muzları ve yemeklik yağı ekleyin, bir spatula kullanarak karıştırın.
  5. Yağlanmış fırın tepsisine dökün, 170°c’de 30-35 dakika pişirin.

Muzlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Ekmekli Soslu Tavuk
Borcam Pastası (Pamuk Gibi Bayatlamayan Kekiyle)
Kadınbudu Köfte
Beyti Kebabı
Cilt Dostu Kolajen Deposu Domates Çorbası
Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte (Elinizi Sürmeden Harika Bir Çiğ Köfte Yapın) (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet