Muzlu Çikolatalı Kap Kek

Muzlu Çikolatalı Kap Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 adet olgunlaşmış muz
  • 2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • 1,5 su bardağı un

Muzlu Çikolatalı Kap Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın, üzerine sıvı yağ ve sütü ek edin ve tekrar karıştırın.
  2. Ezilmiş muz ,çikolata,kakao ,kabartma tozu ve ununu ek edip güzelce karıştırın.
  3. Daha sonra kalıplara eşit biçimde paylaştırın (dilerseniz üzerine damla çikolata serpebilirsiniz bu aşamada)
  4. 180°’de fansız ayarda pişirin soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serp ve servis yapın afiyet olsun💐🤗.

Muzlu Çikolatalı Kap Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Domates Soslu Nefis Spagetti Makarna
Kayseri Ketesi
Ananaslı Portakallı Smoothie
Trileçe
Airfryer’Da Kek Tarifi
Tatar Böreği (El Yapımı Makarna)
Hdabla | © 2025 |