Airfryer’Da Kek Tarifi

Airfryer’Da Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilya
  • Damla çikolata (isteğe bağlı)
  • Biraz ceviz

Airfryer’Da Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.
  2. Süt ve yağı ekliyoruz. Spatula yardımıyla biraz karıştırıyoruz.
  3. Ardından katı gereçlerimizi, vanilya ve kabartma tozunu ekliyoruz. Homojen olana kadar karıştırıyoruz.
  4. Pişirme kabımıza kek hamurumuzu alıyoruz.
  5. 170 derece 35 dk ayarlayıp mühlet dolduğunda bıçak ya da kürdanla test yapıyoruz.
  6. Her aygıtta ve kullanılan kalıpta farklılık gösterebilir pişirme müddeti. Siz denetimli yapın.Afiyet olsun :).

Airfryer’Da Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kahve Çekirdeği Kurabiye (Enfes)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erikli Pasta
Katı Yağsız Kıyır Kıyır Üzümlü Anne Kurabiyesi
Yarım Ölçüyle İrmik Helvası
Tavuklu-Kaşarlı Pide
Çikolatalı Pasta
Karışık Pide
Hdabla | © 2025 |