Muzlu Çikolatalı Dondurma

Muzlu Çikolatalı Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgunlaşmış muz
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • Bal (opsiyonel)

Üzerine:

  • 4 kare çikolata
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı

Muzlu Çikolatalı Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 gün öncesinden muzları doğrayıp difrize atıyoruz.
  2. Blendera donuk muz, süt, kakao, bal ekleyip hepsini pürüzsüz hale gelene kadar çekiyoruz.
  3. Kaseye aktarıp donduruyoruz.
  4. Üzerine benmari erittiğimiz çikolatayı döküyoruz.
  5. Çikolatası çabucak donuyor. Yemesi çok keyifli ve lezzetli!🥥🐿️🤎✨

Muzlu Çikolatalı Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Alaşehir Usulü Kabak Köftesi
Baklava Lezzetinde Perde Tatlısı
Köfte (Buzluk İçin)
Çayın Yanına Havuçlu Cevizli Kek
Çilekli Bardak Tatlısı (Videolu)
Puf Puf Poğaça
Hdabla | © 2025 |