Muhammara (Kahvaltılık Acuka)

Muhammara (Kahvaltılık Acuka) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ekmek içi (robottan çekilmiş )
  • Yarım su bardağı dan biraz fazla ceviz içi
  • 1 yemek kaşığı dolusu biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1/2 (yarım) limon suyu
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1-2 diş sarımsak ( 3-4 karanfil ile dövülmüş ,çok hoş bir aroma veriyor)
  • 1 çay kaşığı tuz ( salça tuzlu olabilir denetimli ekleyin)
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber

Muhammara (Kahvaltılık Acuka) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri robottan geçirin.
  2. Damak tadınıza nazaran materyal ve baharatlarda azaltma yahut çıkarma yapabilirsiniz.
  3. İstediğiniz biçimde tüketebilirsiniz.
  4. Buzdolabında 3-4 gün koruma edebilirsiniz. Afiyet olsun🌸.

Muhammara (Kahvaltılık Acuka) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Viral Olan Kfc Tavuk Göğsü (Dişi Çıtır İçi Lokum Gibi)
Islak İrmik Helvası
4 Malzeme İle Lavaş Ekmeği Tarifi (Videolu)
Makarna Salatası
Diyete Uygun Low Carb Sandwich
Domatesli Soğanlı Salata
Hdabla | © 2025 |