Muhallebili Bisküvili Pasta
Muhallebili Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi
Muhallebisi için;
- 1 litre süt
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 yemek kaşığı buğday nişastası
- Vanilya
Üzeri için;
- Hindistan cevizi
Bisküvileri ıslatmak için;
- 1 su bardağı süt
Muhallebili Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencereye vanilya hariç bütün materyalleri koyup, karıştıralım ve pişirelim.
- En son vanilyayıda ekleyip karıştıralım.
- El blendırı ile çırpalım.
- Kare borcama bir ölçü muhallebi dökelim. İnce bir kat olsun. Üzerine bisküvileri süt ile ıslatıp dizelim. Bir kat daha muhallebi döküp, bisküvi dizelim.
- En son bir kat daha muhallebi koyarak pastamızı bitirelim. Soğuyunca üzerine hindistan cevizi dökelim. Afiyet olsun.
Muhallebili Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












