Muhallebili Bisküvili Pasta

Muhallebili Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kakaolu petibör bisküvi

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı buğday nişastası
  • Vanilya

Üzeri için;

  • Hindistan cevizi

Bisküvileri ıslatmak için;

  • 1 su bardağı süt

Muhallebili Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye vanilya hariç bütün materyalleri koyup, karıştıralım ve pişirelim.
  2. En son vanilyayıda ekleyip karıştıralım.
  3. El blendırı ile çırpalım.
  4. Kare borcama bir ölçü muhallebi dökelim. İnce bir kat olsun. Üzerine bisküvileri süt ile ıslatıp dizelim. Bir kat daha muhallebi döküp, bisküvi dizelim.
  5. En son bir kat daha muhallebi koyarak pastamızı bitirelim. Soğuyunca üzerine hindistan cevizi dökelim. Afiyet olsun.

Muhallebili Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Viral Olan Portakallı Kek (0 Acılık)
Tavuklu Krep Sarma
Tam Ölçülü Etsiz Çiğ Köfte (Et Yok Ama Tadı Efsane)
Çıtır Çıtır Ispanaklı Rulo Börek
Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı)
Kıymalı Makarna (Videolu)
Hdabla | © 2025 |