Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı)

Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı) Tanımı İçin Malzemeler

Alt taban için;

  • 2 paket burçak bisküvi
  • 125 gram tereyağı

Orta kısım için;

  • 2 paket krem şanti
  • 1.5 su bardağı süt
  • 100 gram labne
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 60 gram beyaz çikolata

Çikolatalı üst taban için;

  • 120 gram sütlü çikolata
  • Yarım paket krema

Antep fıstıklı üst taban için;

  • Yarım kavanoz antep fıstığı kreması

Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?

24 cm kalıp için.

  1. Öncelikle margarini eritiyoruz.
  2. Blenderdan çektiğimiz bisküvilerle karıştırıp kalıba yayıyoruz.
  3. Onu dolaba kaldırıp orta kısmı için hindistan cevizi ve beyaz çikolata hariç başka gereçleri mikserle çarpıyoruz.
  4. Koyu bi kıvamı olunca hindistan cevizi ve erittiğimiz beyaz çikolatayı ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Dolaptan aldığımız kalıba bu karışımı döküp tekrar dolaba kaldırıyoruz.
  6. Kremayı bi tavaya alıp kaynama noktasına gelene kadar ısıtıyoruz.
  7. İçine çikolatalı atıp karıştırıyoruz.
  8. Antep fıstığı kremasını da bir tencereye koyup tencereye biraz su koyup benmari yolu eritiyoruz.
  9. İkiside soğuyunca dolaptan aldığımız pastamıza kendi ölçüsünde bir yağlı kağıt kesip ortadan ayırıyoruz.
  10. Bir tarafa çikolatayı bir tarafa antep fıstığını döküp kaldırıyoruz.
  11. 3 -4 saat dinlendikten sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yoğurtlu Sebze Çorbası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebek Menemen
Ayvalı Pancar Salatası
Rafine Şekersiz Fit Kurabiye
Salçalı Makarna
Kadayıflı Muhallebi
Cevizli Ve Tohumlu Ekmek
Hdabla | © 2024 |