Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kakaolu ikram
  • 2 paket pötibör bisküvi
  • Yarım paket krema
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet yumurta
  • 80- 100 gram çikolata
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 avuç iri kıyılmış fındık
  • 2 avuç antep fıstığı

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri büyük kesimler halinde kırıyoruz ve kuruyemişlerinide ekliyoruz.
  2. Başka bir tencerede kremayı sütü ,kakaoyu ve yumurtayı güzelce çırpıyoruz ocağın altını açıyoruz.
  3. Biraz ısındıktan sonra tereyağını ekliyoruz.
  4. Kaynadıktan sonra alıp vanilyasını ve çikolatayı ekliyoruz.
  5. İyice karıştırdıktan sonra hazırladığımız kuru gereç ile birleştiriyoruz.
  6. Tamamen karıştırdıktan sonra streç sinema ya da yağlı kağıda harcı sarıp sucuk üzere iki tarafından sıkarak yuvarlıyoruz.
  7. Bu evrede hem yuvarlak biçim vermiş hemde yeterlice sıkışmasını sağlamış oluyoruz.
  8. Derin dondurucuda 2 3 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz.
  9. Ayrıca dondurucuda bekletip ani konuklar içinde kullanmak mümkün. Afiyet olsun.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır?
Sebzeli Köfte Tarifi
Airfryer’Da Kek Tarifi
İçli Köfte
Köz Biberli Kahvaltılık Sos
Sumak Ve Nar Ekşili Yaprak Sarması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet