Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 50 gram tereyağı
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 80 gram sütlü-bitter çikolata
  • 1 çay bardağı kırılmış ceviz içi

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri elimizle iri iri kıralım.
  2. Küçük bir sos tavasında tereyağını eritelim ve üzerine süt, şeker ve kakao ekleyerek bir taşım kaynatalım.
  3. Ocağın altını kapatıp vanilya ve çikolatayı ek edip karıştıralım.
  4. Pişen karışımı bisküvilerin üzerine dökelim ve karıştıralım.
  5. Bu esnada ceviz, fıstık ek edebilirsiniz.
  6. Streç sinemaya sarıp, biçim verelim ve buzluğa atalım.
  7. 2-3 saat bekletip, servis edelim.

Afiyet olsun.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puding Tarifi
Çıtır Simit
Bal Kabağı Tatlısı
Çıtır Çıtır Kuş Yuvası
Kıymalı Muhla (Kıymalı Yumurta)
Düğün Çorbası
Hdabla | © 2025 |