Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket petibör bisküvi
- 50 gram tereyağı
- Yarım su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 80 gram sütlü-bitter çikolata
- 1 çay bardağı kırılmış ceviz içi
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküvileri elimizle iri iri kıralım.
- Küçük bir sos tavasında tereyağını eritelim ve üzerine süt, şeker ve kakao ekleyerek bir taşım kaynatalım.
- Ocağın altını kapatıp vanilya ve çikolatayı ek edip karıştıralım.
- Pişen karışımı bisküvilerin üzerine dökelim ve karıştıralım.
- Bu esnada ceviz, fıstık ek edebilirsiniz.
- Streç sinemaya sarıp, biçim verelim ve buzluğa atalım.
- 2-3 saat bekletip, servis edelim.
Afiyet olsun.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


