Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 80 gram tereyağı
  • 1/2 (yarım) su bardağı şeker + 1 parmak daha
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı fındık ya da ceviz

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri kırın.
  2. Yağı şekerle eritin, yumurta koyup süratlice çırpın.
  3. Sonra süt ,kakao ekleyin. Ilık olacak.
  4. İçine cevizide ekleyip karıştırıp bisküvileri üzeri dökün.
  5. Kalıba koyup buzluğa koyun.
  6. Hep buzlukta kalcak. İstenildikçe çıkarıp dilimleyip servis edin.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Helvası
İtalyan Usulü Makarna Salatası
Kaldirak Yaprağı Sarması (Hodan Yaprağı)
Kolay Çilekli Limonata
Bulgur Pilavı
Taze Fasulye Tavası
Hdabla | © 2025 |