Mis Kokulu Pamuk Kek

Mis Kokulu Pamuk Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1.5 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Portakal kabuğu rendesi
- Limon kabuğu rendesi
- 2 su bardağı un (kontrollü)
- 5 yemek kaşığı unlanmış kuru üzüm
- 2 yemek kaşığı damla çikolata beyaz, bitter
Mis Kokulu Pamuk Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelik olarak şeker ile yumurtayı çırpalım.
- Daha sonra yağ yoğurt sütü ekleyip devam edelim.
- Un kabartma tozu vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edelim.
- Portakal ve limon kabuğunu içine rendeleyelim.
- Kuru üzümleri de ekleyip kaşık yardımı ile karıştıralım.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.
- Fırının ağzını hiç açmayalım.
- Üzeri kızarınca kürdan testi yaparsınız. Afiyet olsun.
Mis Kokulu Pamuk Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


