Mini Pastalar

Mini Pastalar Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet yumurta
  • 200ml bardakla 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 buçuk bardak un

Kreması için;

  • 1 pk pastacı kreması

Mini Pastalar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz tamamən beyazlayana kadar.
  2. Sora içine vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.
  3. Sora unuda ekleyin altdan üste yanlışsız karıştırı ve tepsiye ekleyin.
  4. 180 derecede pişirin.
  5. Pişen keki bardakla kesin ve kenarlarından çıkan kekleri kırıntı haline getirin.
  6. Krema olarak her hangi krema ola bilir ben pastacı kreması kullandım.
  7. Aralarına krema sürüp beyaz çikolata ekleyin, isterseniz mevsim meyvelerinden de koyabilirsiniz ve öbür kekle kapatın.
  8. Her tarafına krema sürüp kırıntıya bulayın.
  9. Üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
  10. Dolabta en az yarım saat kaldıktan sora serviz edebilirsiniz.

Mini Pastalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kavala Kurabiyesi (Herkesin Çok Sevdiği )
Çikolatalı Bisküvi
Fırında Sebze Yemeği
Pamuk Gibi Kek
Yeşil Mercimekli Erişte Salatası
Sütlü İrmik Helvası
Hdabla | © 2025 |