Milföy Mantı

Milföy Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça (silme )
  • Çay kaşığının ucuyla karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz
  • 4 tane dikdörtgen milföy

Üzeri için;

  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Salçayı açmak için su
  • 3-4 yemek kaşığı yoğurt

Milföy Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri haşalayalım.
  2. O sırada soğan ve salçayı kavuralım ,haşlanan patateslerle karıştıralım ve baharatları ek edelim.
  3. Soğuyan patatesi bi kenara koyalım dikdörtgen milföyü 6 kesim dik halde keselim.
  4. Her bir modülün ucuna patatesleri koyup rulo yapalım.
  5. Tepsimize yerleştirelim üstü kızarana kazar 180 derece alt üst fanlı fırında pişirelim.
  6. Pişen milföylerimizin üzeri için salçayı kavuralım bir kaşık su ekleyip salçayı açalım kavururken.
  7. Daha sonra pişen milföylerimizin üzerine yoğurt ve salçayı kendi isteğimize nazaran dökelim.Afiyet olsun🌸.

Milföy Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Salatası
Orman Meyveli Triliçe
Tahinli Sütlü Islak Kek
Köri Soslu Tavuk ve Makarna
Zeytinyağlı Enginar Yemeği
Pizza Görünümlü Börek (Videolu)
Hdabla | © 2025 |