Meyveden Pasta

Meyveden Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük karpuz
  • 1 kase üzüm
  • 1 kase yabanmersini
  • 1 adet ananas
  • 1 kase altın çilek
  • 1 adet ejder meyvesi ve sevdiğiniz bütün meyveler

Kürdan, Şiş

Meyveden Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuzu iki kalın dilim kesiyorsunuz, bir dilimi biraz daha ensiz olsun, şiş ile birbirine sabitliyorsunuz,.
  2. Meyveleri yıkayıp dilediğiniz formda kesiyorsunuz, kürdan yardımı ile karpuza sabitliyorsunuz,.
  3. Dilediğiniz biçimde süs’de kullanabilirsiniz, yaz günü çok keyifle yeniyor ve görünüyor.

Meyveden Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Izgara Tavuk
Kakaolu Güllaç (Soğuk Baklava)
Çıtır Börek (VİDEOLU)
Karamelli Çikolatalı Tart Kek
Maraş Usulü Tavaaşı
Bonibon Muffin
Hdabla | © 2025 |